menu

Családireceptkönyv.hu

Füstölt makréla mártogatós


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


egy konzerv füstölt makrélát az olajával együtt beleborítottam egy magas falú edénybe, öntöttem rá kb. 0,5-0,75 dl natúr paradicsomlevet, facsartam rá kb. fél evőkanál citromlevet, tekertem rá frissen őrölt borsot és chilit ízlés szerint, és botmixerrel fél perc alatt ilyen szép krémesre varázsoltam.

Trükkök, tippek, praktikák:


Posta Reni

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Diétás eperlekvár
Diétás eperlekvár

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Citromos fasírtocskák tejszínes spárgaszósszal
Citromos fasírtocskák tejszínes spárgaszósszal

A spárgáról eltávolítjuk a fás részt úgy, hogy az alsó részét meghajlítjuk, ahol eltörik az a fás része. A spárgát 1 cm-es darabokra vágjuk, a felolvasztott vajon átforgatjuk, sóv...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Citromos, olívaolajas salátaöntet
Citromos, olívaolajas salátaöntet

Az egészet tegyük egy aprítógépbe, turmixgépbe, és pár percig turmixoljuk.A végeredmény egy krémes állagú, telesen homogén szerkezetű öntet lesz. Hűtőben pár napig eltartható.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Smoky blackberry ketchup
Smoky blackberry ketchup

1. Wash the blackberries in a colander under a cold tap, then shake off as much water as you can. Tip them into a large heavy-based stainless-steel (non-reactive) pan or preserving...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk