egy konzerv füstölt makrélát az olajával együtt beleborítottam egy magas falú edénybe, öntöttem rá kb. 0,5-0,75 dl natúr paradicsomlevet, facsartam rá kb. fél evőkanál citromlevet, tekertem rá frissen őrölt borsot és chilit ízlés szerint, és botmixerrel fél perc alatt ilyen szép krémesre varázsoltam.
Posta Reni
A spárgáról eltávolítjuk a fás részt úgy, hogy az alsó részét meghajlítjuk, ahol eltörik az a fás része. A spárgát 1 cm-es darabokra vágjuk, a felolvasztott vajon átforgatjuk, sóv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egészet tegyük egy aprítógépbe, turmixgépbe, és pár percig turmixoljuk.A végeredmény egy krémes állagú, telesen homogén szerkezetű öntet lesz. Hűtőben pár napig eltartható.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Wash the blackberries in a colander under a cold tap, then shake off as much water as you can. Tip them into a large heavy-based stainless-steel (non-reactive) pan or preserving...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz