Hozzávalók:
2 egész csirkemell filézve, tetszés szerint szeletelve
10 dkg parmezánsajt, reszelve
2 ek. petrezselyem, finomra vágva
1 ek. oregáno
1 tk. fűszerpaprika
1 ek. fokhagymapor
1/2 tk. őrölt bors
1 t. só
10 dkg vaj
1. Kapcsold be a sütőt 180 fokra!
2. Keverd össze a fűszerbunda hozzávalóit
3. Bélelj ki egy sekély sütőtálat alufóliával.
4. Olvaszd fel a vajat egy lapos tálkában.
5. Minden hússzeletet forgass meg a vajban, majd a fűszeres keverékben.
Majd a bebundázott szeleteket sorakoztasd az előkészített tepsibe.
6. Mehet is a sütőbe a husi, 20-30 perc alatt pirosra, ropogósra sülnek a szeletek
1. Kevés olajon kicsit megdinszteljük a hagymát, rádobjuk a kockára vágott burgonyát, a kis kockára vágott csirkemellet és félpuhára pároljuk. 2. Ekkor hozzáadjuk a zöldségeket...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Pirítsd meg a sárgaborsóz, koriander magot és chilit egy kis serpenyőben közepes lángon, időnként megrázva a serpenyőt, addig amíg a borsó pedig vöröses-barna, a koriander illat...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Közepesa csirkemell szeleteket megsütjük (akár a gomba levét is alá lehet önteni, meg szójaszósszal meglocsolni) hagymát, fokhagymát olajon megpirítunk, erre jöhetnek a friss vagy fagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet megmossuk, felszeleteljük. Elkészítjük a szószt: Az olajat a mézzel, sóval, erős pistával, szójaszósszal, balzsamecetet összekeverjük. Majd a csirkemelleket belerak...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű