1 csomag Éléskamra lángos lisztkeverék, pontosan a csomagoláson lévő recept alapján elkészítve, pihentetve
egy kis liszt a sodráshoz (gm, paleos)
kb 1 marok medvehagyma felaprítva
kb 3ek spenótpüré a fagyról kiolvasztva
1 nagy fokhagyma felaprítva
só, rozmaring, kacsazsír (kókuszzsír, mangalica, vagy paleolaj)
1/2 lime leve, elhagyható
1-1 drb parmezán, cheddar ízlés szerint
ropogós pirított szalonna , parmezán darabkák a tálaláshoz
A pihentetett tésztát kb 13 darabra osztjuk, rudakat sodrunk belőle, egyforma darabokra felvágjuk. Villa segítségével csíkos mintákat nyomkodunk a darabkákba egyenként. Gyorsan megy! Ezután forrásban levő vízben kifőzzük mint a nokedlit.
Serpenyőben a zsiradékot felhevítjük, beledobjuk a rozmaringot és a fokhagymát. Kicsit lepirítjuk, mikor már jól illatozik, beletesszük a spenótot és a medvehagymát is. Sózzuk, borsozzuk, rádobjuk a gnocchikat. Összekeverjük, reszelünk rá parmezánt vagy cheddart, vagy mindkettőt. Átforgatjuk és tálalhatunk. A szalonnát és egy kis parmezánt a tetejére szórunk.
A tésztát sós vízben kifőzzük. Folyó csapvíz alatt leöblítjük, majd félre tesszük. A brokkolit is sós vízben fél puhára főzzük. A vöröshagymát apróra vágjuk, felhevített olajon...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA krumplit megfőzzük héjában, valamint a tojásokat is feltesszük főni, 10 percre. Ha megfőttek, a tojást hideg vízbe tesszük, a krumplira is engedünk, majd ha már kicsit hűlt, megh...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz aszalt paradicsomot, ha nem elég puha, beáztatjuk. A karalábékat meghámozzuk, megmossuk, félbevágjuk és kivájjuk úgy, hogy mindenhol kb. másfél-két centiméteres fala maradjon, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzeleteljük fel a húst és a megtisztított hagymát apró darabokra majd daráljuk le. Tisztítsuk meg a burgonyát, szeleteljük fel és főzzük meg sós vízben. A húst és a hagymát fűszere...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz