30 dkg liszt
20 dkg darált mandula
40 g zsír
260 g vaj
15 dkg porcukor
csipet só és szódabikarbóna
1/2-1 citrom leve és héja
fahéj
A pici sütőporral elkevert lisztet elmorzsolom a zsiradékkal, hozzáteszem a cukrokat, a tojássárgákat, a tejfölt, gyorsan összegyúrom, fél órára hűtőbe teszem. A túrót villával ös...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjét elkezdjük felverni, majd hozzáadjuk a porcukrot, és kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a durvára vágott mandulát, a csokoládét, a mazsolát és az aszalt gyümölcsöt Be...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 200 fokra előmelegítjük, Az almát meghámozzuk, lereszeljük, hozzákeverjük a zabpelyhet, a diót, a mandulát, szezámmagot a fahéjat és az apróra vágott aszalt barackot. S...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű