20 dkg mirelit zöldborsó
20 dkg kukorica (konzerv)
20 dkg füstölt sonka
10 dkg ementáli
5 dkg parmezán
friss zöldpetrezselyem
1 teáskanálnyi fokhagymapor
só, bors
olaj
A sonkát felkockázzuk és kevés olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a borsót és a kukoricát is, egy kevés vizet öntünk alá és fűszerezzük. Hagyjuk 4-5 percen át főni, majd szűrőkanállal kiszedjük és egy tálba tesszük. A sajtokat lereszeljük és hozzákeverjük amíg forró, így ráolvad, megszórjuk a felszeletelt petrezselyemzölddel és már fogyaszthatjuk is. Hidegen és melegen is csodás fincsiség!
A kacsazúzáról levagdosom a zsírdarabokat. Egy tálba teszem, megszórom bőven sóval, és frissen őrölt borssal. Elkeverem, és egy órára a hűtőbe teszem. A libazsírt egy edényben fel...
Elkészítési idő: 3 Nehézség: Közepes1. A céklákat alaposan lekeféljük, megmossuk és lecsöpögtetjük. 2. Mély, nagyméretű sütőtepsibe egymás mellé tesszük, alufóliával szorosan befedjük, és előmelegített, forró süt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű250 g Couscous mit heißem Salzwasser nach Packungsanweisung zubereiten und abkühlen lassen. 1 Salatgurke schälen, längs halbieren und entkernen. Gurke und 200 g gegrillte, einge...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megmosom, megpucolom és apró kis kockákra vágom. Sós vízben megfőzöm. Amikor megfőtt leszűröm. A többi hozzávalókat is kis kockákra vágom, aztán összekeverem az össz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű