Selymes állagú kókusztej konzerv – 3 dl vagy fermentált joghurt (TED)
1 nagy kígyóuborka
Fokhagyma por
Só, kevés xukor
Őrölt bors
Őrölt kaporlevél
A kókusztej konzerv sűrűjét keverd össze a felsorolt fűszerekkel (kb. egy dl vízszerű anyag, melyet próbálj meg különválasztani)
A kígyóuborkát vágd fel apró kockákra, és keverd bele a fűszeres alapba
A tzazikit tedd legalább 1 órára a hűtőbe, hogy a krém összeérjen
http://paleovital.hu/?p=9588
A gyümölcslevet felforraljuk. Az ételkeményítőt 3 evőkanál vízzel simára keverjük majd a forró gyümölcslébe öntjük, belekaparjuk a vanília rúd belsejét, és hozzáadjuk a cukrot. Újr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit héjában megfőzzük, megtisztítjuk, áttörjük, és hűlni hagyjuk. Hozzáadjuk a lisztet, a búzadarát, a tojást, kevés sót, és addig morzsolgatjuk, gyúrjuk, amíg összeáll a té...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHidegen mindent összekeverünk,majd feltesszük főni.Miután felforrt,levesszük a lángot és gyöngyözve főzzük 5 percig.Megkóstoljuk és még izlés szerint izesitjük,kihűtjük majd hűtőbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA ketchupot, az ecetet, a Worcestershire szószt és a vajat folyamatos kevergetés mellet melegítjük. Hozzáadjuk a barna cukrot, a sót és a csiliport, majs kb. 10-15 perc alatt össze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű