menu

Családireceptkönyv.hu

Rote grütze


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


125 g meggy
125 g málna
125 g piros ribizli
125 g fekete ribizli
1/2 vanília rúd
1/2 l piros gyümölcs lé
3 evőkanál ételkeményítő
50 g cukor

Elkészítés:


A gyümölcslevet felforraljuk. Az ételkeményítőt 3 evőkanál vízzel simára keverjük majd a forró gyümölcslébe öntjük, belekaparjuk a vanília rúd belsejét, és hozzáadjuk a cukrot. Újra felforraljuk, mind végig keverjük, lassan a gyümölcsöket is hozzá adjuk, levesszük a tűzről.
Nem kell a gyümölcsöket főzni elég a forró lé.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Erika
Házi ketchup
Házi ketchup

A paprikát, a paradicsomot, az almát megmossuk. A paprika csumáját, az alma magházát eltávolítjuk, a hagymákat megpucoljuk, és minden összetevőt apróra vágunk. A fűszerekkel együtt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Paradicsomos sült hagyma
Paradicsomos sült hagyma

A hagymát megtisztítjuk, és hosszában vékony szeletekre vágjuk, olajon megpirítjuk. Percekig dinszteljük, ízesítjük, és mikor már kellőképpen sült, de kissé még ress,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Amália
Szilvás chutney
Szilvás chutney

A lila hagymát szálasra felszeletelem, és olajban dinsztelem.Rádobom a felszelt fokhagymát, picit hagyom pirulni, de nem égetem meg! Felöntöm a balzsam ecettel és a vörös borral, r...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Adrien
Tejszínes-füstölt sajtos szósz
Tejszínes-füstölt sajtos szósz

A vajban a lisztet kicsit pirítsuk meg, majd a tejszínnel és pici tejjel sűrítsük be. Reszeljünk bele fokhagymát illetve fűszerezzük szerecsendióval, leveskockával, sóval és petre...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk