Hozzávalók:
6 adaghoz:
3 ek. olívaolaj
680 g csirkemellfilé vékony csíkokra vágva
2 bögrényi csiperkegomba felszeletelve
1 hagyma felszeletelve
3 bögre csirkeleves alaplé
1 és 1/2 bögrényi zsíros tejszín
1 bögre likőrbor
3 bögrényi nyers penne tészta
1 bögre reszelt parmezán
só, bors
friss petrezselyem
https://youtu.be/hGO2P0jyafw
A húst leöblítjük, apróra felkockázzuk. A hagymát meghámozzuk, finomra vágjuk. A zöldpaprikát és a paradicsomot megmossuk, a zöldpaprikát kicsumázzuk és felkarikázzuk, a paradicsom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apró kockára vágott vöröshagymát némi zsiradékon üvegesre pirítom, majd hozzáadom a tetszőlegesen felszeletelt csirkemellet és fehéredésig sütöm. Ezután mehet bele a gomba, a só...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA csirkecombot besóztam, borsoztam. Kevés olajon mindkét oldalát nagy lángon pirosra sütöttem a fokhagymagerezdek és a rozmaring társaságában. A bort aláöntöttem, fedő alatt puhára...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet felkockázzuk kb. 1x1 cm-esre. A hagymát megdinszteljük az olajon, és rádobjuk a húst. Együtt pirítjuk néhány percig, majd megszórjuk a borssal, kis sóval és az őröl...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű