2 ek olivaolaj
1 nagy fej hagyma
darált hús
himalája só
bors
majoránna
padlizsán
paradicsom
sajt
édesburgonya
2 evőkanál olívaolajon üvegesre pároltam egy nagy fej hagymát, hozzáadtam a darált húst, himalája sót, borsot, majoránnát. Megfőztem, s csak ezután töltöttem meg vele a padlizsánt. Paradicsommal és sajttal megspékelve sütöttem még egy kicsit.
1. lépés Nem túl húsos, kerekded végű paprikákat vásárolunk, megmossuk, kicsumázzuk őket, az ereket és magokat eltávolítjuk. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, a hagymát finom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSós, szárított zöldséges vízben főzd puhára a rózsáira szedett és megmosott karfiolt. Míg fő a karfiol, addig készítsük el a ragut: két evőkanál kacsazsíron dinszteld üvegesre az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElsőként leöntjük a rizstésztát egy liter forró (nem forrásban lévő) vízzel, és kb. 10 percig hagyjuk puhulni. Ezalatt előkészítjük a többi hozzávalót. Apró darabokra vágjuk az újh...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA májat megmossuk, megtisztítjuk (a közepéből az eres részt kivágjuk), és egy szűrőbe tesszük, hogy le tudjon csepegni a víz. A zsírt egy nagy lábasban felforrósítjuk, óvatosan be...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes