» 1 db csirke
» ízlés szerint só
» 3 dl tejföl
» ízlés szerint ételízesítő
» 4 gerezd fokhagyma
» 1 kevés liszt (paprikás)
A csirkét feldarabolom, megsózzuk, majd 1 órát állni hagyom. Utána, paprikás lisztbe forgatom. Teflon tepsibe, szorosan egymás mellé rakom a csirkedarabokat. A tejfölt, ízlés szerint ízesítem ételízesítővel, majd 4 gerezd átnyomott fokhagymát keverek, a fűszeres tejfölhöz. Ezt a csirkére öntöm úgy, hogy a húst mindenhol ellepje. Közepes tűzön, fólia alatt, 1 órát sütöm. Utána a fóliát leveszem és kevés ideig pirítom.
Krumplipürével találom
Kólás BBQ szószhoz 1. Vágjátok apróra a vöröshagymát és kevés olajon pirítsátok le aranyszínűre. 2. Öntsétek rá a két doboz kólát. 3. Nem a leggusztább dolog ebben a fázis...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA rukkolát leöblítem és egy tányérra halmozom, hozzákeverem a félbevágott koktélparadicsomokat és egy negyed gránátalma gyümölcsét. A gránátalma másik negyedét kifacsarom, adok hoz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkéhez a megmosott, szárazra törölt csirkeszárnyakat sózzuk, borsozzuk. Keverjük össze a pác hozzávalóit, felével vékonyan kenjük meg a szárnyakat. Hagyjuk állni 1 órát. Sütőp...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet felvágjuk apró kockákra. Fűszerezzük ízlés szerint sóval, borssal és ételízesítővel. A lisztet, a tojást és a tejfölt jól összekeverjük, majd a sajt felét is bel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű