3 db tojás
220 g cukor
0,5 teáskanál só
225 ml étolaj
280 g liszt
1,5 teáskanál fahéj
1 teáskanál sütőpor
ízlés szerint alma
ízlés szerint dió
A tojást a cukorral és a sóval habosítsuk ki robotgép segítségével!
Majd adjuk hozzá az olajat, a fahéjjal és a sütőporral elkevert lisztet!
Ízlés szerint vágjunk bele almát! (Egy nagyobb méretű alma is elég bele)
Keverjük el, és melegítsük elő a sütőt 180 C-ra!
Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, öntsük bele a masszát, és szórjunk rá egy kis diót!(Elhanyagolható)
180 C-on, 40 percig süssük! Jó étvágyat hozzá! ?
ELKÉSZÍTÉS A darált kekszet összegyúrjuk a porcukorral, a margarinnal és egy kevés tejjel, de csak annyival, hogy linzertészta keménységű legyen. Egy közepes méretű tepsibe (30x3...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA liszttel elkeverjük a sütőport, majd elmorzsoljuk a rámával és a többi anyaggal egyneművé gyúrjuk. Kinyújtjuk, és egyenlő arányban szaggatunk sima, illetve lyukas formát. 180 f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűI. Habosra keverjük a cukrokat a joghurttal és a tojással, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot is, és jól eldolgozzuk. A végeredmény egy lágy massza lesz. II. Forró olajba evőkan...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát úgy készítjük, mint a piskótát. 24 × 34 cm-es tepsiben sütjük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. A krémhez a pudingot a tejben megfőzünk, ha kihűlt, összekeverjük a habosra...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes