menu

Családireceptkönyv.hu

Kevert almás süti


Írta:

Adag: 5 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 db tojás
220 g cukor
0,5 teáskanál só
225 ml étolaj
280 g liszt
1,5 teáskanál fahéj
1 teáskanál sütőpor
ízlés szerint alma
ízlés szerint dió

Elkészítés:


A tojást a cukorral és a sóval habosítsuk ki robotgép segítségével!

Majd adjuk hozzá az olajat, a fahéjjal és a sütőporral elkevert lisztet!

Ízlés szerint vágjunk bele almát! (Egy nagyobb méretű alma is elég bele)

Keverjük el, és melegítsük elő a sütőt 180 C-ra!

Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, öntsük bele a masszát, és szórjunk rá egy kis diót!(Elhanyagolható)

180 C-on, 40 percig süssük! Jó étvágyat hozzá! ?

Kevert almás süti

Kinek a kedvence ez a recept?


Slavitsek Alexa
Endrődy Hanna
Fülöp Zoltnné
favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anna
EMELETES ÉLVEZET
EMELETES ÉLVEZET

ELKÉSZÍTÉS A darált kekszet összegyúrjuk a porcukorral, a margarinnal és egy kevés tejjel, de csak annyival, hogy linzertészta keménységű legyen. Egy közepes méretű tepsibe (30x3...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Detty
Linzer karika
Linzer karika

A liszttel elkeverjük a sütőport, majd elmorzsoljuk a rámával és a többi anyaggal egyneművé gyúrjuk. Kinyújtjuk, és egyenlő arányban szaggatunk sima, illetve lyukas formát. 180 f...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tízperces fánk
Tízperces fánk

I. Habosra keverjük a cukrokat a joghurttal és a tojással, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot is, és jól eldolgozzuk. A végeredmény egy lágy massza lesz. II. Forró olajba evőkan...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Cappuccino szelet
Cappuccino szelet

A tésztát úgy készítjük, mint a piskótát. 24 × 34 cm-es tepsiben sütjük, majd hagyjuk teljesen kihűlni. A krémhez a pudingot a tejben megfőzünk, ha kihűlt, összekeverjük a habosra...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk