-4 db tojás
-2 szelet szalonna
-1 fej hagyma
-néhány szelet kolbász
-étolaj
-bors
-só
-pirospaprika
Szalonna, kisütöd a zsírját, kiveszed, zsírra hagyma megdinszteled, rá a kolbikarikát, vigyázz mert ha szárazkolbász akkor a benne lévő paprika mikor sül könnyen leég és keserű lesz. Erre ráöntöd a felvert tojást, amit megsóztál.
Mikor kész tányérra rakod rászórod a szalonnát, ha szépen ki tudtad sütni.
Ezután ízlés szerint megszórod borssal és pirospaprikával.
Majdnem 30 éves fejjel eldöntöttem, hogy megtanulok kicsit főzni. Főleg azért, hogy imponáljak vele egy hozzám nagyon közel álló lánynak, de amúgy is gáz, ha valaki még minimálisan sincs otthon a konyhában.
A rántotta számomra egy remek választás volt első alkalomnak. Fincsi, ideális reggeli, és az elszúrásra is kisebb esély volt.
A kenyerek mindkét felét megvajazzuk, mindkét belső oldalát megszórjuk sajttal, az egyik oldalára fektetünk egy szelet sonkát, majd összecsukjuk őket. A tojásokat felverjük, és fű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát apró kockákra szeletelve, kimagozva kell a turmixgépbe helyezni. Akit zavar a smoothie-ban az alma héja, mindenképpen hámozza meg a gyümölcsöt. Az alma héjában lévő pektin...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű