1/5 kg lencse
1 babérlevél
2 alma
2 burgonya
2 savanyú uborka
2-3 pár virsli
só, bors, vegeta
Lencsét beáztatni.
Feltenni a babérlevéllel főni annyi vízbe, amennyi ellepi.
Almát, krumplit egyfoma darabokra vágni, uborkákat felkarikázni. Félfővésnél a lencséhez tenni.
Sózni, borsozni, vegetázni ízlés szerint.
Mikor majdnem kész, belekarikázni a virslit
Hozzávalók 6 evőkanál természetes joghurt, 2 evőkanál borecet, 1 evőkanál olivaolaj, 1 csipetnyi tengeri só, 1 csipetnyi frissen őrölt feketebors Elkészítése A hozzávalók...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNudeln bissfest kochen und abkühlen lassen. In der Zwischenzeit die Zutaten alle klein schneiden und zu den abgekühlten Nudeln hinzufügen. Miracle Wip und etwas Essiggurkenbrühe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA leveles tésztát kihajtogatjuk, ha kell, sodrófával vékonyra nyújtjuk. A tésztát éles késsel kis téglalapokra vágjuk.Minden kis lapra egy szelet sonkát és egy szelet sajtot teszün...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomokat és a mozzarellákat felkarikázzuk és váltakozva körbepakoljuk egy tálra. Rácsavarjuk a citromot, picit megsózzuk, meglocsoljuk olívával és bazsalikomlevéllel díszít...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű