-
A "tészta" 1 tojás, 1 ek. vízzel felverve, és palacsintaként megsütve. 5 ilyet készítettem.
Közben a hagymát kókuszolajon megpirítottam, vízzel picit főztem, hozzáadtam a darált húst (450 g), fűszereztem (oregánó, só, bors, pirospaprika), majd mikor elkészült, a lapok közé elosztottam, a tetejére cocomas és kevés sajt került, majd előmelegített sütőben fél órát sült.
elkészítés Az élesztőt 2,5 dl langyos vízben egy csipet cukorral felfuttatjuk. A lisztet és a sót elkeverjük, és mélyedést készítünk a közepébe. Ebbe öntjük az élesztős...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tököt félbevágjuk, kimagozzuk, húsát kicsit kivájjuk kanállal. Az olívaolajat felmelegítjük, és megfuttatjuk rajta a vöröshagymát és a fokhagymát, míg kicsit elveszítik...
Elkészítési idő: 65 perc Nehézség: KözepesElőkészítjük a hozzávalókat, a sertés- és marhahúst felkockázzuk, a szalonnát 1 cm vastag szeletekre vágjuk, és majdnem a bőréig bevagdossuk, a hagymát apróra vágjuk, a gombát és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelkarikáztzuk a halványító zellert és a cukkinit. A snidlinget és a petrezselymet apróra vágjuk. Összekeverjük a juhtúrót a tejföllel és a joghurttal. Egy nagy serpenyőben az olí...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű