1-kis fej hagyma
két marék cukor borsó
két marék apritott sárga répa zöldség
1-2-kés hegynyi száritott tárkony
só,őrölt bors ízlés szerint
leves tészta vagy dara gombóc
Nagyon egysuerű . Az apróra vágott kis fej hagymát fel teszem kevés olajon dinsztelni,fél időnél zeszek rá kb.-egy vagy két késhegynyi száritott tárkonyt azzal is piritom mert igy adja az isteni tárkonyos ízt !!!Aztán rá a a cukor borsó meg az apritott sárga répa zöldség. Némi futtatás után a kb, centiszer centire vágott husi,azt fehérre párolom . Fel öntom vízzel só pici őrölt bors,mikor a hús majdnem megfőtt bele a tészta vagy dara gombóc és amikor az is megfő klsz az isteni tárkonyos ragu leves mert én így szeretem .
Nem tejes vagy tejszines mert ugy nem szeretem
A cukkinit megmossuk, két végét levágjuk, majd vékony karikákra aprítjuk. A felforrósított olajon üvegesre pirítjuk, ezután felöntjük 1 liter vízzel. Beletesszük a húsleveskockát é...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA burgonyát kockára vágva megfőzzük a vízben. Ha kész nem öntjük le a vizet, bele a mascarpone, a vaj, a és a szerecsendió. Botmixerrel vagy turmixgépben alaposan turmixoljuk....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyűa csirkeaprólékot odatesszük főni kb 3 liter hideg vízben -amikor fő lehabozzuk -majd beledobjuk a kis kockára vágott sárgarépát és felszeletelt hagymát néhány perc múlva a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA megtisztított vöröshagymát és a petrezselyemzöldjét finomra vágjuk. A hagymát olajon megdinszteljük, lehúzzuk a tűzről és megszórjuk fűszerpaprikával. Belekeverjük a megtisztítot...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű