menu

Családireceptkönyv.hu

Üveges káposzta v. répa savanyítás


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6-kg répa v.káposzta
10 dkg só
3 dcl 10% os ecet
1 mokkás k.szalicil v. nátrium bebzonát

Elkészítés:


Fél napig állni hagyjuk többször átforgatjuk a lével eggyütt
majd üvegekbe rakjuk
bors babér levél paprika

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Csaba
Csalamádé
Csalamádé

A hozzávalókat legyaluljuk majd a sót és a cukrot összekeverjük és a legyalult zöldségekre szórjuk.Pár órát pihentetjük! Az ecetben feloldjuk a szalicilt és a bórkénport és ezt is...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Adrien
Svéd uborka saláta
Svéd uborka saláta

Az uborkát héjastól leszeljük majd a hozzávalókkal összekeverjük. 1 napig állni hagyjuk, majd üvegekbe töltjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Sós-vizes uborka
Sós-vizes uborka

A kaprot alulra teszem. Rárakom az uborkákat állítva, szépen sorban, egymás mellé közé teszem a fokhagymákat ízlés szerin. Ez el is maradhat A meleg sóoldattal teleöntöm, kistá...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
383.Probiotikus savanyú káposzta leve
383.Probiotikus savanyú káposzta leve

Egy nagy levél kivételével a káposztát vágd kisebb-nagyobb darabokra, majd nagyjából az egyharmadáig töltsd meg vele a befőttes üveget. A forma nem lényeges, bár minél nagyobb f...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk