oldalas hús
oldalas fűszerkeverék
vöröshagyma
1. A húst bedörzsölöm a fűszerkeverékkel, a hagymát karikákra vágom és beleteszem egy jénaiba.
2. A sütőben 180 fokon légkeverésesen másfél órán át sütöm fedő alatt.
Melegítsd be a sütőt 200 fokra. Ha van légkeverésed, használd azt. Vágj apróra egy fél fej hagymát, és egy kevés zsiradékon, közepes lángon 5-6 perc alatt párold meg. A zsemlét e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sertéslábakat a hentessel keresztben és hosszában is elvágatjuk. Otthon aztán jól megmossuk, a kisebb szőröket leégetjük róla vagy kivágjuk. Az olajon a kockára vágott vöröshagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElső lépésben vágd a húst nagyjából 4-5 cm-es kockákra. Az elérhető források szerint hagyományosan Vietnamban ezt az ételt bőrös lapockából készítik, én is ezt használtam. 1 kg-os...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sonkát egy éjszakára hideg vízbe áztatjuk. Ezután a megtisztított zöldségekkel együtt egy edénybe tesszük, felöntjük annyi vízzel, ami bőven ellepi, fűszerezzük és fedő alatt las...
Elkészítési idő: 2-2.5 óra Nehézség: Közepes