80 dkg. csirkemell, 40 dkg. szeletelt bacon, 20 dkg . reszelt sajt , 2 tojás, 1 csokor petrezselyem, 4-5 ek. tejföl , 3 ek. liszt, 2 tk. só, bors
Az őzgerincformát kikenjük zsírral vagy olajjal és belerakosgatjuk a szeletelt bacont úgy,hogy kilógjon belőle .A petrezselymet apróra vágjuk, a csirkemellet kockára vágjuk ( bőrét lefejtjük róla ) és összekeverjük a többi hozzávalóval. Beleszedjük a baconos formába és a szalonna széleket ráhajtjuk . Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Hidegen és frissen is finom.
Szépen szeletelni csak kihűtve lehet.
A csirkecombokról lehúzzuk a bőrt, majd alaposan megmossuk és besózzuk. Egy tálba beleöntjük a főzőtejszínt, a bacon szalonnát, a ketchupot, a 15 dkg reszelt sajtot, a sót és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lasagne 5 lapból fog állni 1 laphoz 1 toji és 1 ek víz kell ki kell sütni mint a palacsintát Szósz: sima bolognai ragu 500gr hús 1 fej hagyma 1 doboz paradicsomlé és fűszerezni...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, bekenjük zúzott fokhagymával, majd egy tálba rétegezzük a joghurttal úgy, hogy a joghurt a szeleteket mindenhol érje. (ha nincs...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA bacont kockázzuk fel, pirítsuk meg, majd szűrjük le és adjuk hozzá az apróra vágott snidlinget. Keverjük hozzá a krémsajtot, a feldarabolt szárított paradicsomot és a hegyes er...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű