3 fej lila hagyma, 3 narancs, 2 evőkanál olaj, 2 evőkanál borecet, 1 kiskanál csípős mustár, só, őrölt bors.
A megtisztított hagymát vékonyan felszeleteljük. A meghámozott narancsokat karikákra vágjuk. Az olajból, az ecetből, a mustárból késhegynyi sóval meg őrölt borssal salátaöntetet készítünk, és a hagymát meg a narancsot beleforgatjuk. Egy ideig állni hagyjuk, hogy az ízek jól összeérjenek. Néhány szem olajbogyóval díszítve tálaljuk.
A tésztát főzzük ki lobogó, enyhén sós vízben a csomagoláson megadott idő szerint. Mikor kész, szűrjük le. Amíg fő a tészta, egy másik edényben főzzük keményre a tojásokat 10-12...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk és olívaolajon megsütjük. Mikor elkészült papírtörlőre tesszük, hogy ne legyen olajos és hagyjuk kihűlni. A burgonyát felkockázzuk és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű♥ A leveshez a húst megmossuk, a zöldségfélét megtisztítjuk. Egy fazékba tesszük és felöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje. Amikor felforrt, a habját leszedjük, majd megfűszere...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemellet grillen megpirítjuk, majd csíkokra szeleteljük. A káposztát csíkokra vágjuk és megsózzuk, hagyjuk állni amíg a többi hozzávalót is előkészítjük. A zöldségeket me...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű