5 dl kokusztej
2db tojas
3 ek eritrit
1 kikapart vaniliarud
icipici so
A kokusztejet elkezdem felforrositani, Amikor meg csak langyos, kiveszek belole 2dl-t es elkeverem benne az
eritritet, a vaniliat, a sot es a 2 tojassargajat.
Ezt visszaontom az addigra mar forro kokusztejbe es lassu tuzon folyamatosan kevergetve besuritem. Itt ovatosnak
kell lenni, ha tulfozzuk, kicsapodik a tojassargaja es kokusztejben fott tojas hatasu es izu lesz.
A 2 tojasfeherjet kemeny habba vertem. A kesz habot a mikrohullamu suto tanyerjara kanalazom es az osergi
mikormban kb 1,5 perc alatt megfozom. Ujabb mikrokban szerintem kevesebb ido alatt is elkeszul.
A megfott tojashabot a besuritettt kokusztejre halmozom. Hagyom kihulni, majd hutoben tovabb hutom, mert hidegen szeretem.
Ezeket lassú tűzön csomómentesre kevertem, majd 2 kapszula probiotikumot szétnyitottam és belekevertem. Az üveg aljába cukormentes málnalekvárt tettem, és a joghurtot rá. Neke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot egy lábasban felolvasztjuk, kevergetés nélkül. Ha a cukor teljesen felolvadt, akkor megkeverhetjük. Lassan hozzáadogatjuk a langyos tejszínt. Végül a sós vajat, kockánként...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet felforraljuk, belekeverjük a cukrot és a sót, hogy feloldódjon. Hozzáadjuk az almaecetet. Az öntetet a joghurthoz és a majonézhez öntjük, összekeverjük az olívaolajjal....
Elkészítési idő: 15perc Nehézség: Könnyű1/2 l meleg vízbe feloldom a leveskockát. Kb. 1 dl olajból világos rántást készítek, beleteszek reszelt fokhagymát, és egy kicsit tovább pirítom. A rántás világos színű maradjon....
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Nehéz