menu

Családireceptkönyv.hu

Rántott sertésszelet sajttal töltve


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:




80 dkg sertéshús (rántani való)
10 dkg sajt (felszeletelve)
só, bors
2 db tojás
liszt
zsemlemorzsa
olaj

Elkészítés:


A sertéshúst vékony szeletekre vágom, megsózom, majd egy-egy szelet sajtot teszek két szelet közé. A lisztbe teszek egy kis borsot, megforgatom benne, majd tojásba mártom, zsemlemorzsába forgatom és forró olajban kisütöm.

Rántott sertésszelet sajttal töltve

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Mézes-mustáros sertés ragú
Mézes-mustáros sertés ragú

A hagymát felaprítom, a húst csíkokra vágom. Egy kis olajon dinsztelem a hagymát, majd hozzáadom a húst sózom borsozom, míg ki nem fehéredik a hús kevergetem. Majd hozzáadom a 3...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fasírozott
Fasírozott

Az áztatott zsemléket - ha megszívták magukat vízzel -, kézzel kinyomkodom, és a darált húshoz teszem. Nyomok bele Piros Aranyat, törött paprikát, és hozzáteszem a két tojást. Fokh...

Elkészítési idő: 60
Nehézség: Könnyű
share
Fasírozott
Fasírozott

Készíthetjük úgy is, hogy sertés- és marhahúst vegyesen használunk, 25-25 dkg-ot. Egy zsemle helyett használhatunk 2 zsemlét is, ebben az esetben 2 tojással állítjuk össze a vagdal...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vargányás szűzérme házi széles metélttel és bazsalik
Vargányás szűzérme házi széles metélttel és bazsalik

Karikára vágjuk a szűzérmét. Sózzuk, borsozzuk, kicsit belisztezzük. Felteszünk vizet forrni. Tésztát gyúrunk, tojásból, lisztből, vízből és kis sóból. Formázzuk, kinyújtjuk, és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk