liszt
só
tojás
kevés víz
1 tojásból, sóból, kevés vízből és annyi lisztből amennyit felvesz, kemény tésztát készítünk.
Kinyújtjuk, olyanra vágjuk amilyen tésztát szeretnénk, és forrásban lévő vízben kifőzzük.
Két féle sajt van előkészítve, mert nálunk még megy rá reszelt trappista is, amikor készen van! És nem kell hozzá só! A bacon van olyan sós, hogy bőven elég bele annyi, külön én ne...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA 4 tojásból, vízből, sóból, lisztből, 1 ek kacsazsírból lágy tésztát keverünk, amit nem kell nagyon kidolgozni (levegősebb lesz). Forrásban lévő sós vízbe szaggatjuk,...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA káposztát lereszeljük, sózzuk és állni hagyjuk. Amikor levett eresztett jól kicsavarjuk kókuszzsíron aranysárgára dinszteljük borssal, köménymaggal ízesítjük Közben elkészítjük a...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Közepestésztát a szokásos módon kifőzzük, leszűrjük, félretesszük. Az olívaolajon ropogósra sütjük a bacont, majd az apróra vágott petrezselymet megfuttatjuk rajta. Borssal megszórjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű