500 g liszt
40 g élesztő
1 csipet cukor
1 csipet só
1/4 liter víz
5 e.k. olaj
A hozzávalókból kelt tésztát készítünk.
Ha duplájára kelt, kinyújtjuk, úgy ízesítjük, ahogy szeretnénk.
ELőmelegített sütőben megsütjük.
Kevés zsíron vagy olajon az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott gombát. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a darált húst. Ezt pár percig p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPut the tomatoes into a large mixing bowl with the olives, anchovies and garlic. Add a few lugs of the best olive oil you can find, season to taste and gently stir together. Co...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tarját apró kockára vágom és egy serpenyőben zsirjára sütöm, majd hozzáadom a szeletekre vágott csiperkét, összepirítom, rádobom a felaprított újhagymát, átforgatom, felöntöm a t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÚgy szoktam, amikor a levest oda teszem akkor bekeverem a grízgaluskának valót. 1 normál tojáshoz "sem csapott, sem púpozott" 3 evőkanál grízt keverek, (ha kicsi a tojás, akkor g...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű