500g csirkemell
20dkg füstölt sajt
fűszerek: só, bors, update barbecue fűszerkeverés
A csirkemell szeletek fűszerezzük, majd a reszelt füstölt sajttal rétegezzük. Én őzgerinc formában készítettem.
45percig fóliával letakarva, 200 fokon sütöttem, majd fólia nélkül még 15 percig.
1. Az olajon aranysárgára sütjük az apróra vágott hagymát, megszórjuk paprikával, beletesszük a feldarabolt húst, és megsózva kevés vízzel félig puhára pároljuk. 2. Kiolvasztju...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Előző este bepácoljuk a csirkét. A joghurthoz hozzákeverjük az olívaolajat, majd a fokhagymát és a fűszereket. Ebben pácoljuk a megtisztított, felkockázott csirkemellet, ha lehe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sima csirkemell könnyen kiszárad, hogy ez ne így legyen, a csíkokra vágott csirkehúst célszerű összekeverni pár kanálnyi fokhagymás joghurttal. (Ha minden kötél szakad, tejfölt i...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mustárt az összezúzott fokhagymával, olíva olajjal, sóval, borssal, kakukkfűvel egynemű masszává keverjük. A csirkemelleket vékonyra felszeleteljük, ráöntjük a masszát, és alapos...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű