3 pár virsli
6 szelet sonka
3dl kefír
bors
fokhagyma
pici só
sajt
A virslit sonkába göngyöljük, jénai tálba tesszük. Leöntjük fűszeres kefirrel (bors, fokhagyma, pici só) majd megszórjuk reszelt sajttal vagy simán rászeleteljük a sajtot. 200 fokon addig sütjük, míg a sajt megolvad, megpirul.
1. A sertéstarját kissé kiverjük és a szeletek szélét meg az inas részeket bevagdaljuk, nehogy a hús sütés közben összeugorjon. 2. 5 gerezd fokhagymával alaposan bedörzsöljük,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz almás karajhoz felszeleteltem a húst, kicsit kivertem, só, bors, állt egy kicsit, majd rizslisztbe forgattam és kókuszolajban hirtelen átsütöttem, pirosra mindkét oldalát. 1 nag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát 1 centis csíkokra vágjuk, a zsírban előpároljuk. Mikor már kisült a szalonna zsírja, beletesszük a vöröshagymát, és abban üvegesre pároljuk. Ezután félrehúzva, beletes...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KözepesA vöröshagymát kevés olajon megpároljuk, meghintjük pirospaprikával, hozzáadjuk a pirosaranyat, és belenyomjuk a két gerezd fokhagymát. Gyorsan keverjük el, és tegyük bele a darált...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű