8 felső csirkecomb
1 zacskó gombakrémleves
20 dkg gomba
1 nagy pohár tejföl
1,5 dl víz
Tepsibe helyezzük a combokat és enyhén megsózzuk. A gombát megmossuk és felszeleteljük, majd a combokra szórjuk. Elkeverjük a vízzel a krémlevest,hozzáadjuk a tejfült, majd a húsra locsoljuk. Előmelegített sütőben alufólia alatt addig sütjük/pároljuk, míg a hús meg nem puhul. Fólia nélkül kb 10 percig pirítjuk.
1. A csirkemellet kiklopfoljuk és sózzuk, borsozzuk. 2. A sonkát és sajtot beletöltjük és felcsavarjuk a húst. 3. Panírozzuk és olajban kisütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkét sózzuk, borsozzuk, lisztben megforgatjuk. Forró olajban a csirkék mindenoldalát hirtelen megsütjük, kivesszük az edényből.A maradék olajban megpároljuk a hagymát, beletes...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk. 2. A vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítjuk. A vöröshagymát negyedekbe vágjuk, a fokhagymát gerezdekre szedjük. 3. A csirk...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA karfiolt jól megmossuk, forró vízben nagyon rövid ideig főzzük. Vigyázzunk, kemény maradjon, nehogy elpuhuljon! Leszűrjük, kicsit hűlni hagyjuk. Töltelék: A hagymát kevés zsí...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű