menu

Családireceptkönyv.hu

TARTÁROS CSIRKECOMBOK


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6 db felső csirkecomb, só ,őrölt fekete bors , 2 ek. sültcsirke fűszersó
Tartármártáshoz: 0,5 tubus majonéz (nagy) , 2 dl tejföl , pár csepp citromlé , só , őrölt fekete bors , 0,5 tk. porcukor
Panírozáshoz: zsemlemorzsa

Elkészítés:


A tartármártáshoz a hozzávalókat összekeverjük.A megpucolt és megmosott csirkecombokat sózzuk, majd beletesszük a tartárba, összeforgatjuk és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Másnap zsemlemorzsába forgatjuk, majd kiolajozunk egy tepsit és elterítjük benne a combokat.Fólia alatt sütjük kb. 50 percig, majd a fóliát levéve róla 10 percig ropogósra sütjük.

TARTÁROS CSIRKECOMBOK

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tócsniba bujtatott csirkemellfilé
Tócsniba bujtatott csirkemellfilé

A csirkemell szeleteket kiklopfolom, sózom, borsozom. Félre rakom. A burgonyát, hagymákat, cukkinit, parmezán sajtot lereszelem, a többi hozzávalóval összekeverem. A szeleteket...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Erika
Aszalt szilvával, füstölt sajttal töltött csirkemell
Aszalt szilvával, füstölt sajttal töltött csirkemell

A csirkemelleket néhány órával az elkészítés előtt érdemes fokhagymás tejbe áztatni. A húsokat vékonyabb szeletekre vágom (nagyjából 2 cm széles legyen). A szeleteket sózom, borso...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Tejszínes-mustáros csirkemell
Tejszínes-mustáros csirkemell

Olajon megdinszteljük a hagymát és a fokhagymát. Mikor félig kész a hagyma, rátesszük a hússzeleteket, és megsütjük mindkét oldalát. Ha megsült a husi és a hagyma is, felöntjük a m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: P
Nyíregyházi gyros
Nyíregyházi gyros

A húst apróra kockázzuk, összekeverjük a fűszerekkel valamint az olajjal, és pácoljuk minimum fél órán át, hogy összeérjenek az ízek. A szósz összetevőit összekeverjük. Az ubork...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk