http://margit2.hu/kiprobaltrecik/tortak2.htm#habzsak
jó hasznos oldal.
egy közepes vagy nagy fej hagymát meg kell pucolni, apró kockákra kell vágni, majd kevés olajon meg kell pirítani, ha üveges a hagyma akkor bele lehet tenni a megmosott, megpucolt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent felszeletelni jó vékonyra, majd mehet szárítás (aszaló, sütő, nap), nagyon kopogósra ki kell szárítani Ha minden kiszáradt akkor porrá kell őrölni, hozzá 2-3 evőkanál só,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 180 fokra előmelegítem. Az alapanyagokat kb. fél deci vízzel összedolgozom úgy, hogy égetett tészta-sűrűségű masszát kapjak. Csillagcsöves habzsákba töltöm, majd 5 centi át...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált húst keverjük össze a kivájt krumplitörmelékkel, a hagymával, a fokhagymával, az egész tojással, a mustárral, a pirospaprikával, a kakukkfűvel és a reszelt sajt felével. A...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű