menu

Családireceptkönyv.hu

Rakott tészta csábító olvadozó sajttal és fincsi zöl


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


15 dkg apróra vágott főtt brokkoli
10 dkg kockára vágott főtt sárgarépa
7 dkg apróra vágott főtt füstölt kolbász
1 csomag tészta
13 dkg reszelt ementáli
5 evőkanál tej csésze tej
1 teáskanál fokhagyma por
só, bors

Elkészítés:


A tésztát sós vízben megfőzzük. Amikor elkészült hozzáadjuk a zöldségeket és a kolbászt, majd a reszelt sajtot és a tejet. Kiolajozott, hőálló edénybe kanalazzuk az egészet és 180 fokos sütőben 15-20 percen át pirítjuk, majd fogyaszthatjuk.

Rakott tészta csábító olvadozó sajttal és fincsi zöl

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Tésztafélék,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Judit
Pestos penne
Pestos penne

A lisztet egy keverőtálba szórjuk, a közepébe mélyedést készítünk, beleütjük a tojásokat, és egy villával kicsit fel is kavarjuk a tojásokat a mélyedésben (a tojás ne legyen hideg)...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Paradicsomos tészta
Paradicsomos tészta

A hagymákat megpucoljuk, a vöröshagymát felkockázzuk, a fokhagymákat lereszeljük. A vöröshagymát olivaolajon megpirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát, ezt is lepirítjuk. Hozzáadjuk a p...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kapros - túrós lepény
Kapros - túrós lepény

1. A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk, és egy rugalmas tésztává gyúrjuk. 2.A tésztát , lisztezett felületen akkorára kinyújtjuk , amekkora a tepsink. 3. Sütőpapírral bélelt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tejfölös sonkás tészta
Tejfölös sonkás tészta

Először is felrakom a tészta vizet forrni, a sonkát tetszés szerint felvágom, az olajat egy lábasba öntöm, megvárom amíg fel melegszik majd bele rakom a sonkát, összeforgatom az...

Elkészítési idő: 10-perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk