15 dkg apróra vágott főtt brokkoli
10 dkg kockára vágott főtt sárgarépa
7 dkg apróra vágott főtt füstölt kolbász
1 csomag tészta
13 dkg reszelt ementáli
5 evőkanál tej csésze tej
1 teáskanál fokhagyma por
só, bors
A tésztát sós vízben megfőzzük. Amikor elkészült hozzáadjuk a zöldségeket és a kolbászt, majd a reszelt sajtot és a tejet. Kiolajozott, hőálló edénybe kanalazzuk az egészet és 180 fokos sütőben 15-20 percen át pirítjuk, majd fogyaszthatjuk.
A lisztet egy keverőtálba szórjuk, a közepébe mélyedést készítünk, beleütjük a tojásokat, és egy villával kicsit fel is kavarjuk a tojásokat a mélyedésben (a tojás ne legyen hideg)...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymákat megpucoljuk, a vöröshagymát felkockázzuk, a fokhagymákat lereszeljük. A vöröshagymát olivaolajon megpirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát, ezt is lepirítjuk. Hozzáadjuk a p...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk, és egy rugalmas tésztává gyúrjuk. 2.A tésztát , lisztezett felületen akkorára kinyújtjuk , amekkora a tepsink. 3. Sütőpapírral bélelt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször is felrakom a tészta vizet forrni, a sonkát tetszés szerint felvágom, az olajat egy lábasba öntöm, megvárom amíg fel melegszik majd bele rakom a sonkát, összeforgatom az...
Elkészítési idő: 10-perc Nehézség: Könnyű