Kacsamell belső vagy bőrös kacsamell
Szójaszósz
Chili - friss vagy szárított félbevágva vagy chilipehely
Balzsamecetgél
Olaj
Pácat összeállítjuk, majd a húst átforgatjuk benne, vagy bedörzsöljük vele (nagyon csípheti a kezünket!!). Hűtőben min. Pár órát hagyjuk pácolódni.
Serpenyőben pici olajat forrósítunk, húst átsütjük először elég erős lángon, majd ráteszünk egy fedőt, és kisebb lánggal hagyjuk kicsit puhulni. Végül a fedőt levesszük, és ha hosszú lenne a leve, lesütjük kicsit. Lángról levesszük, és pár percig még hagyjuk a fedő alatt, hogy ne száradjon ki.
Az első pirítás után kis borral is felönthetjük. Vigyázni kell, le ne égjen, a balzsamecet miatt előfordulhat.
4 db fel csirkemellet soztam, borsoztam, 100 gr vajon megpiritottam minket oldalat majd miutan kivettem tettem ra 1 kanal mezet 1 kanal lisztet es 2 db citrom facsart levet, ezzel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a kockákra vágott csirkemellet. Megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd 10 perc múlva hozzáadjuk a borsót...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA sütőt bekapcsoltam 230 fokra és légkeveréses funkcióra. A csirkecombokat megmostam, szárazra töröltem, tepsibe helyeztem. Alaposan sóztam, borsoztam, megkentem olívaolajjal. Alu...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA húst bepácoljuk,forró serpenyőben kisütjük. Kevert yalátával tálaljuk,balzsamecettel locsjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű