A csirkemellet tisztítsd meg, vágd négy vagy hat darabba és sózd be. A zöldfűszereket vágd apróra – tetszés szerinti mennyiségben. Én 5 db babérlevelet és kb. egy-egy teáskanál kak...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű- csirkeszárnyakat megmosom, lecsöpögtetem róla a vizet. Az olajat kikeverjük a ketchuppal, hozzáadjuk az erős pistát, a zúzott fokhagymát. --A csirkeszárnyakat sózzuk és borsozz...
Elkészítési idő: 1ora Nehézség: KözepesA húst késes robotgéppel (nem húsdarálóval!) pépesítsük meg a fokhagymával, keverés közben adjuk hozzá a tejszínt, és a tojásfehérjét. Végül (a gép közben folyamatosan dolgozik) a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHúst felkockázzuk, sózzuk borsozzuk majd lisztbe forgatjuk. Olajon és a vajon a húst megpirítjuk majd a húsalaplével felöntjük. mézes mostárt bele keverjük majd a borsót és össze f...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: Könnyű