1 kg csirkemáj
2 nagy fej hagyma
1 paprika
1 paradicsom
1 nagy kanál zsír
só, bors, szárított majoránna
A hozzávalókat felaprítjuk, a májat és a hagymát viszonylag nagyobb darabokban hagyjuk, a paradicsomot és a paprikát kisebbre vágjuk.
A felhevített zsíron megfonnyasztjuk a hagymát, rádobjuk a májat és óvatosan kevergetve átpirítjuk minden oldalát. Hozzáadjuk a paradicsomot és a paprikát, borsozzuk és néha megkeverve saját levében készre főzzük (kb. 15 perc). Megszórjuk a majoránnával, sózni csak tálaláskor szabad, különben a máj megkeseredik!
http://paleolitwebshop.hu/paleo-receptek-kepekkel/user-item/514-palanett/41-foetelek/51-piritott-csirkemaj-paleo-palanett.html
A mellszeleteket alaposan megtisztítsuk és vékonyra klopfoljuk, majd meghintjük sóval. Készítsünk elő 2 tányért, az egyikbe szórjuk a lisztet, a másikban a tojásokat, egy villával...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA 6 szelet húst enyhén besózzuk, borsozzuk, félretesszük. A többi hozzávalót - a sütéshez szükséges olajon és a forgatáshoz szükséges liszten kívül - egy tálkába tesszük. Jól össz...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA húst vágjuk apró kockára, sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk állni egy kicsit. 3 evőkanál tejfölt, a tojásokkal, liszttel, a sóval, a borssal, a petrezselyemmel, 10 dkg reszelt sajtta...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA májat megtisztítjuk, és kisebb, de nem túl apró darabokra vágjuk. A zsírt lefedhető, hőálló edényben felolvasztjuk. Beletesszük a májat, a felkarikázott vöröshagymát, a zúzott fo...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes