8 szelet csirkemellfilé
15 dkg liszt
3 db Tesco Finest friss tojás
1 kk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 l Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj (sütéshez)
A mellszeleteket alaposan megtisztítsuk és vékonyra klopfoljuk, majd meghintjük sóval.
Készítsünk elő 2 tányért, az egyikbe szórjuk a lisztet, a másikban a tojásokat, egy villával kicsit verjük fel.
Felforrósítjuk az olajat.
A melleket először megforgatjuk a lisztben, majd a tojásban, megint a lisztben, ismét a tojásban.
Hagyjuk kicsit lecsöpögni és a forró olajban, mindkét oldalukat aranybarnára sütjük.
Konyhai papírtörlőn, hagyjuk a felesleges olajat lecsöpögni.
Sült krumplival, vagy krumplipürével kínáljuk.
A csirkemellet kettészedjük, kiszedjük belőle az inakat, majd félbevágjuk, és kiklopfoljuk őket. Picit sózzuk meg a húsokat. Az előkészített csirkemelleket egy evőkanálnyi zsíron,...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA megtisztított comb bőrös oldalát néhány helyen bemetsszük majd mindkét oldalát sóval ,borssal fűszerezzük. Egy zsírral kikent tepsibe helyezzük a kakukkfű ágak társaságában. Leön...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: KözepesA maradék csirkemellet-combot, fokhagymán, rozmaringon megpirítom, a zöldségeket blansírozom, fűszerezem őket: Egymás tetejére halmozom a zöldségeket a csirkemellet és a combot. az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű