6 db cékla (én a hosszúkás fajtát használtam)
2-3 friss rozmaring ág (de morzsolt is jó, ha csak az van otthon)
3 gerezd fokhagyma
2 ek. kókuszolaj vagy extra szűz olívaolaj
só, bors
Pácold be a megtisztított és gerezdekre vágott céklát: locsold meg kókuszolajjal, tépkedj rá rozmaringot, borsozd, sózd meg, keverd jól össze és hagyd állni 1-2 órát.
170 fokon 40-50 perc alatt elkészül.
http://www.szer-etet.hu/paleo_sultcsirkecomb_rozmaringos_sult_ceklaval
A főtt, áttört burgonyát még langyosan összedolgozzuk a liszttel, tojással és sóval, meg a puha margarinnal. Gyorsan kidolgozzuk, és szilárd, sima tésztává gyúrjuk. A tésztából...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit alaposan mosd meg, és főzd meg héjában. Ha megfőtt, húzd le a héját, és karikázd fel. A hagymát pucold meg, és szintén vágd karikákra. Egy tálba tedd bele a majonézt, a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A rizsbe jó sok finomra vágott petrezselymet teszünk, ilyenkor hagyma nem kell bele. 2. A rizst nem szabad keverni, amíg fő, csak utána, amikor már készen van.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekeverjük,kisebb gombócokat formázunk. Egy tálcára rakjuk,majd egyenként lisztbe forgatjuk és forró olajban aranysárgára sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű