zellergumó
kókuszolaj
A gumót meghámozzuk, hasábokra vágjuk és zsírban kisütjük.
http://paleolitwebshop.hu/paleo-receptek-kepekkel/user-item/514-palanett/45-koretek/74-szalmazeller-paleo-palanett.html
Nyersen meghámozzuk, karikára vágjuk a burgonyát és kiolajozott, fokhagymával bedörzsölt tűzálló tálba vagy zománcos tepsibe terítjük. Leöntjük annyi sós tejjel, amennyi ellepi, rá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük, ne főzzük szét. A lilahagymát vékonyra szeleteljük, megsózzuk, majd a többi hozzávalóval egy ecetes öntetet készítünk. A megfőtt, meg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kemény végétől megtisztított zöld spárgát apró darabokra vágjuk (zöldborsó nagyságúra) A karfiolt az aprítóval rizsszerűvé daráljuk. Egy serpenyőben zsírt hevítünk és rádobjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTököt a megszokott módon megsütöm,ha kihűlt héját levágom,felkockázom,serpenyőbe kevés kókuszzsíron elkezdem pirítani,hozzáadok kakukkfüvet-rozmaringot kicsi sót,és össze pirítom ....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű