menu

Családireceptkönyv.hu

Tárkonyos csirkeraguleves (paleo)


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


0,5 kg csirkemellfilé kockákra vágva
1 nagy vöröshagyma apróra vágva
1 szál karikára vágott petrezselyemgyökér
3 gerezd fokhagyma
1 nagy sárgarépa karikákra vágva
1 ek. morzsolt tárkony

kb. 1 dl kókusztej
2 ek. kókuszolaj
víz (lehetőleg szűrt)

Elkészítés:


Kókuszolajon dinszteld meg az apróra vágott vöröshagymát, majd rakd bele a kockákra vágott csirkehúst és dinszteld addig, míg kifehéredik a hús. Utána rakd hozzá a zöldségeket, öntsd fel vízzel (ízlés szerint attól függően, hogy mennyire sűrűre szereted a levest), majd fűszerezd meg és fedő alatt főzd, míg minden megpuhul benne.
Legvégül önts hozzá, kb. 1 dl kókusztejet és forrald jól össze.

Paloe kókusztej házilag:
http://paleokonyha.hu/alapanyagok/paleo-tejtermekek/

Trükkök, tippek, praktikák:


http://www.szer-etet.hu/tarkonyos_csirkeragu_leves

Tárkonyos csirkeraguleves (paleo)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sajtkrémleves
Sajtkrémleves

A vizet a fűszerekkel felteszem forrni. Ha felforrt beleteszem a sajtkrémeket, majd az apró darabokra vágott u1 szeletelt sajtot. 10 percig főzöm. Ezután a tejföllel és u1 lisztt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ildikó
A LEGFINOMABB SÜTŐTÖKKRÉMLEVES
A LEGFINOMABB SÜTŐTÖKKRÉMLEVES

A sütőtökkrémleves elkészítéséhez a zöldségeket megtisztítjuk. Az olvasztott vajon megpirítjuk a felaprított vöröshagymát és fokhagymát, majd megszórjuk a fahéjjal. Hozzáadjuk a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Köménymag leves
Köménymag leves

Az olajból és a lisztből aranyszínű rántást készítek. Rászórom a köménymagot, picit pirítom. Leveszem a tűzről, megszórom paprikával, jól összekeverem. Visszateszem a tűzre, felön...

Elkészítési idő: 30 per
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tárkonyos husgomboc leves
Tárkonyos husgomboc leves

A zöldségeket felvagjuk apró kockákra és a keves zsiradékon megpároljuk.Mikor már szépen kiadta a színét felöntjük vízzel és belerakjuk a fűszereket:sot,borsot,fokhagymát,paprikát...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk