1 lila káposzta
2 darab alma
Ecet
Só
Bors
Olaj
Őrölt kömény
Cukor
Lereszelem a káposztát.Besózom hagyom állni míg levet nem ereszt.Kinyomkodom.Rárakom az olajra dinsztelődni.Megpucolom és lereszelem az almát.Rárakom a káposztára.Kicsi ecetet adok hozzá.Hozzá teszem a cukrot és az őrölt köményt.
1. A burgonyát megfőzzük és félretesszük, amíg langyosra nem hűl. 2. Ezután hámozzuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük, majd összekeverjük a felvert tojásokkal, a liszttel, a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az egyforma méretű krumplikat meghámozzuk, és hosszában kettévágjuk. 2. Lapos felüket a deszkára téve tetejüket beirdaljuk, úgy, hogy minél mélyebben vágjuk be, de még ne vágju...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: Közepes1. A héjas krumplit alaposan megmossuk, majd beletesszük egy nagy fazékba. Ráöntünk annyi vizet, amennyi bőven ellepi, szórunk a vízbe sót, és felforraljuk. Ha már lobogva forr, mé...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűAz előre megfőzött zöldséget krumplinyomóval törd apró darabokra. Klasszikus krumplipüréhez hasonlóan, tejjel/tejföllel keverd ki.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű