menu

Családireceptkönyv.hu

Almás Párolt Káposzta


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 3
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 lila káposzta
2 darab alma
Ecet

Bors
Olaj
Őrölt kömény
Cukor

Elkészítés:


Lereszelem a káposztát.Besózom hagyom állni míg levet nem ereszt.Kinyomkodom.Rárakom az olajra dinsztelődni.Megpucolom és lereszelem az almát.Rárakom a káposztára.Kicsi ecetet adok hozzá.Hozzá teszem a cukrot és az őrölt köményt.

Almás Párolt Káposzta

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Burgonya Orly-módra
Burgonya Orly-módra

1. A burgonyát megfőzzük és félretesszük, amíg langyosra nem hűl. 2. Ezután hámozzuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük, majd összekeverjük a felvert tojásokkal, a liszttel, a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Svéd burgonya
Svéd burgonya

1. Az egyforma méretű krumplikat meghámozzuk, és hosszában kettévágjuk. 2. Lapos felüket a deszkára téve tetejüket beirdaljuk, úgy, hogy minél mélyebben vágjuk be, de még ne vágju...

Elkészítési idő: 55 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar Zelleres krumplipüré
Zelleres krumplipüré

1. A héjas krumplit alaposan megmossuk, majd beletesszük egy nagy fazékba. Ráöntünk annyi vizet, amennyi bőven ellepi, szórunk a vízbe sót, és felforraljuk. Ha már lobogva forr, mé...

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bab
Brokkoli/Zellerpüré
Brokkoli/Zellerpüré

Az előre megfőzött zöldséget krumplinyomóval törd apró darabokra. Klasszikus krumplipüréhez hasonlóan, tejjel/tejföllel keverd ki.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk