Kenyér
Tojás
Tej
Só
Bors
Olaj
A tojásokat egy kicsi tejjel felverem.Bele teszem a sót, a borsot.Beleforgatom a kenyér szeleteket.Forró olajban kisütöm.
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgájába belekeverjük a krémsajtot, a sót és a sütőport. A fehérjéből kemény habot verünk, hozzáadjuk a krémsajtos sárgáját és óvatosan összekever...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA vékony tésztájú palacsinta felhasználási lehetőségei változatosabbak hagyományos vagy amerikai társáénál. Párolt zöldséggel, gombával, sajttal és tejszínnel is tálalhatod őket, á...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA paradicsom tepsiben szikkad 50ºC fok körüli hőfokon (ilyenkor koncentrálódik, ugyanakkor megőrzi friss gyümölcsösségét, nem lesz savas, nem lesz főtt íze). Külön készül másik...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kenyerek belét a héjától kb. fél centire vágd ki. A zöldségeket szeleteld fel. A tojást üsd egy tálba, villával verd fel, majd add hozzá a zöldségeket és a sajtot. Sózd, borsoz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű