3 tojás
13 dkg Fehér csokoládé
13 dkg krémsajt
Olvaszd fel a csokoládét vízfürdőben vagy mikrohullámú sütőben.
Ezután add hozzá a krémsajtot és addig keverd, amíg egyenletes állagú lesz.
Válaszd szét a tojásokat, és a sárgáját keverd hozzá.
Most verd fel a tojásfehérjét, és add hozzá az elkészített masszához., ettől lesz extra puha.
Rakd sorba a bögréket, és tegyél minden bögrébe sütőpapírt, majd töltsd bele a sajttorta tésztát.
Helyezd a bögréket egy sütőtálcára, és önts körülbelül 1 csésze (200 ml) vizet a tálcára.
Süsd 30 percen át 160 fokon, előmelegített sütőben.
Kapcsold ki a sütőt, és hagyd a süteményt továbbra is a sütőben további 15 percig.
Végül hagyd a süteményt kihűlni, majd óvatosan távolítsd el a bögrét.
A vajat vagy margarint kockára vágjuk, tálba tesszük. Hozzáadjuk a vaníliacukrot, a kristálycukrot, a csipet sót, a citrom reszelt héját, a két db tojássárgát, az egy egész tojást,...
Elkészítési idő: 25 perc+20p Nehézség: KönnyűKeverjük ki a három összetevőt, majd folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, míg be nem sűrűsödik. Ízlés szerint – például friss gyümölcsökkel – tálaljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet elkeverjük a tojással, a tojások sárgájával, 6 kanál porcukorral, 8 dkg olvasztott vajjal vagy sütőmargarinnal, a felfuttatott élesztővel, kevés sóval, majd jól összedolg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű