50 g cukkini
60 g sárgarépa (nyers, megpucolt)
110 g sajt - parmezán
1 csipet bors - fekete (tört)
A sárgarépát és a cukkinit lereszeljük.
Egy tálba rakjuk a reszelt cukkinit és répát, majd hozzákeverjük a reszelt sajtot és egy csipet borsot.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe kisebb halmokat rakunk a keverékből és 165 C-ra előmelegített sütőben roppanósra sütjük őket, kb. 12-15 perc alatt.
Az egész 9,8g Ch-t tartalmaz.
A hagymát apróra vágjuk, a felvágottat felcsíkozzuk, a sajtot lereszeljük. A tejfölt a tojással elkeverjük, a sajt felét beleforgatjuk, sózzuk, borsozzuk. Egy hőálló tálat kikenünk...
Elkészítési idő: 45 Nehézség: KönnyűA megmosott, kicsumázott és felnegyedelt epreket a barnacukorral együtt egy lábasba tesszük és egy pár percig összerottyantjuk. Egy villával vagy krumplinyomóval kissé összedolgozz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű