2 kg uborka
2 kg káposzta
1 kg hagyma
1 kg paprika
0,5 kg sárgarépa
7 dkg só
80-100 dkg cukor
3 dl 20%-os ecet
1 kávéskanál nátrium-benzoát
1 kávéskanál borkén
VÍZ NEM KELL HOZZÁ!!!
Összekeverjük a felaprított hozzávalókat, rétegezve megszórjuk a fűszerekkel.
24 óra alatt többször átforgatjuk, utána vödörbe töltjük! Nem romlik meg akkor sem, ha folyamatosan használunk belőle
1. A zöldségeket megmosom, és tisztítom darabolom tetszőlegesre 2. A zöldségeket mély keverőtálba teszem és megszórom kilónként 1 csapott evőkanál sóval. 3. Kicsit állni hagyom...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű.Cel mai bine ar fi să conservați frunzele de viță-de-vie culese în perioada de înflorire. Însă puteți să le sărați și în alte perioade. Adunați frunzele cu nuanță verde deschisă,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egészet össze vágom csíkokra, jól besózom és hagyom állni 20 percet. Közben elkészítem hozzá a lét. 1 liter vízhez adok 1 teáskanál sót 3-4 evőkanál ecetet, 3-4 evőkanál cukrot,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKészítsünk a hozzávalókból öntetet és ezzel töltsük fel az üveget.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű