1 csomag színes száraztészta (pl.: fussili)
1 vödrös jó minőségű görög joghurt
30 dkg tálaló sonka (felvágott, színhús)
1 csomag (kisebb csomag) fagyasztott kukorica
2 db salátacukkini
só
bors
A száraz tésztát lobogó, sós vízben készre főzöm. A cukkinit apró darabokra vágom és megpirítom, majd hozzáadom a fagyasztott kukoricát és készre párolom (kevés víz). A tálaló sonkát szintén apró darabokra vagdosom, majd megpirítom. Valamennyi hozzávalót (pirított sonka, cukkini és kukorica, joghurt, só, bors) összekeverem a készre főtt tésztával.
Hidegen tálalom.
A joghurtot jól összekeverjük a sóval, édesítővel, citromlével és mustárral. A sajtot és az almákat kb. 1-1,5 cm-es kockákra vágjuk és hozzákeverjük az elkészült salátaalaphoz. Még...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttps://magzsola.hu/blog/a-salatak-sokszinusege-avagy-egeszseg-finoman.html
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat és a sajtot egy mixerrel alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott szalámit. A tojásokat nagylyukú reszelőn belereszeljük, ízesítjük sóval ,borssal és a mustárr...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, olajban átsütjük. A lilahagymát vékony szeletekre vágjuk, a paprikákat csíkokra vágjuk, a salátaleveleket kisebb darabokra tépjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű