menu

Családireceptkönyv.hu

Kivi dzsem


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


5 db. kivi
1 db. banán
1 kiskanál zselatinpor
220 g cukor
½ citrom kifacsart leve Elkészítés:

Elkészítés:


Vágjuk apróra a kiviket és a banánt. Nyomkodjuk szét a gyümölcsöket, majd keverjük hozzá a cukrot, a citromlevet és a zselatinport. Ezután tegyük fel a tűzre, és hagyjuk 5–7 percig, hogy kissé felforrjon. Készen is van, töltsük tiszta befőttes üvegekbe, és mehet a hűtőbe az édes finomság, majd onnan a friss szelet kenyérre.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sütőben sült minifánkok
Sütőben sült minifánkok

nedves hozzávalókat a folyadék kivételével összekeverjük, majd hozzáadjuk a szárazakat. Ezután apránként folyamatosan kevergetve hozzáadjuk a folyadékot. 180 fok 20 perc

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Jerk csirke
Jerk csirke

A pác hozzávalóit késes robotgépben pépesre daráljuk. A megmosott, leszárított húst a pácba forgatjuk és 1 éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap grillen vagy sütőben kb. 30 perc alatt p...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Krumplis prósza
Krumplis prósza

Az újkrumplit megtisztítjuk és karikákra szeleteljük,enyhén besózzuk,a tojásból,lisztből és a tejből,kefirből vagy aludt tejből,2 teáskanál sóval, sűrű palacsinta tésztát készítünk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csalán krém házilag visszérre
Csalán krém házilag visszérre

Egy magas falú edényt forró vízbe állítunk, és ebbe rakjuk az apróra vágott csalánt. Ha van régi mák darálónk, akkor használjuk bátran és pépesítsük a friss növényt. Én inkább a fr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk