1 ek liszt
1 ek útifűmaghéj
1 kk sütőpor
1 tojás
2,5 ek víz
1 csipet só
Mindent összekeverünk, 2,5 percre olajozott tálkában mikróba tesszük.
Kenyerem: 330 ml víz, 460 g tk. liszt, 40 g. búzasikér. Az aldis liszt azért jó, mert össze van keverve benne több fajta liszt + élesztő. Semmit nem kell csinálni vele, csak megsüt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDagasztás után kb 4 órát kelt, majd átgyúrtam, kicsit kelt ismét. Ketté osztottam, ismét kelesztettem. Jénaiban sült, hideg sütőben indítva 200 fokon. .)
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tálban keverjük habosra a tojásokat az édesítőszerrel és egy csipet sóval. Hozzáadjuk a darált diót, a kókuszreszeléket, a szódabikarbónát, a citromlevet és a reszelt sárgarép...
Elkészítési idő: 1,5-2 óra Nehézség: Könnyű1. A kenyérsütő tartályába belemértem a hozzávalókat, aztán bekapcsoltam a dagasztás programot. amikor a gép már befejezte a keverést, dagasztást, szépen kiemeltem a tésztát, liszt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű