15 dkg Glutenix Alfa Mix liszt
5 dkg Farmo LP low protein liszt (ilyen nem volt, lehet helyettesíteni)
1 ek ( 10 gr) burgonyapehely
1 tk só
1 tk cukor
fél csomag szárított élesztő
2 ek olaj
200 ml meleg víz
Először a szárazanyagokat összekeverem alaposan,a szárított élesztőt nem kell futtatni az is mehet a száraz alapanyagokhoz (ha frissel dolgozunk akkor azt futtassuk fel a 200 ml víz egy részével és a cukorral) majd a a vizet és az olajat is tegyük bele.Kézi habverő dagasztó spiráljával dolgozzuk ki a tésztát.Olyan lesz az állaga mint a nokedli tészta.Osszuk kb 4 részre a tésztát majd vizes vagy olajos kézzel formázzunk golyókat és lapogassuk el a tenyerünkbe,tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe és még ott is lapogassuk el vizes kézzel.
Ha az összes zöldséget megtisztítottad, megmostad, lemérted, akkor darabold fel mindet a saját darálódhoz igazítva. Ha megvagy, akkor szórj rá fél kg durva sót. Vigyázz, a finom s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót krumplinyomóval alaposan áttörjük. A tejet feltesszük főni, ha forró, hozzáadjuk az áttört túrót. A legmagasabb fokozaton 5 percig főzzük. Egy nagyobb, apró lyukú szűrőb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát kifőzzük, lecsöpögtetjük, félretesszük. A húst 2 mm-es csíkokra vágjuk. Az újhagymát felkarikázzuk, a répát gyufaszálnyira metéljük. A kókuszzsíron megpároljuk az újhagym...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMinden főtt készétel(töltött káposzta, pörkölt, gulyás, húslevesek, karfiolleves, lecsó kolbásszal, szalonnával,bolognai, stb. ) 100/120 Főtt készétel, amiben máj vagy gomba van (...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű