1,5 kg lazacfilé
1 db citrom
2 gerezd fokhagyma
15 dkg vaj
morzsolt majoranna
2 kk só
színes bors
A halat lepikkelyezzük és kb 5 cm-es szeletekre vágjuk.
A halat először megszórjuk sóval. A citrom héját reszeljük le, a levét facsarjuk ki. Ezt öntsük a halra és a citromhéjjal dörzsöljük át. A két gerezd fokhagymát aprítsuk fel, ezt is adjuk hozzá, végül szórjuk meg majorannával.
A vaj felét tegyük a hal alá apró darabokban, a másik felét olvasszuk fel és kenjük meg vele a halat. Ezután mehet még rá a bors.
180 fokon sül 25 percet, majd 250 fokon még 10 percet.
Először, a zöldfűszeres kéreg elkészítéséhez vágjuk kockára a kenyeret, és tegyük a Russell Hobbs Allure mini aprító labdába. Lehet, hogy két adagban kell elvégezni. Az utolsó adag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket tisztítsd meg, vágd apróra, egy tűzálló tálat kenj ki kókuszolajjal és szórd bele a zöldségeket. Sózd, borsozd és önts rá kb 1 dl vizet. Fedd le alufóliával, előmeleg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagyma hajas végét és a sötétzöld részét levágjuk. A zöldséget keresztben elfelezzük. Mindkét felét most hosszában félbevágjuk, és éles késsel hosszában vékony, kb. 2-3mm széles...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLepirítjuk az apró kockákra vágott hagymát és fokhagymát. Mikor lepirult a hagyma, hozzádobjuk a felkockázott paprikát és paradicsomot, és további kb. egy percig pirítjuk. Felöntjü...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű