test
Érett, de egészséges gyümölcsöket válasszunk alapanyagként. Egyszerre 2-2,5 kg-nál többet ne készítsünk (hacsak nem üstben szeretnénk főzni). A barackokat mossuk meg, magozzuk ki....
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA paradicsomokat megmosom, kivágom a „csumáját” és feldarabolom, majd egy nagy lábosba teszem. A lábost lefedem és közepesnél erősebb fokozaton fél óráig főzöm, míg levet enged ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőtököt megpucoljuk és miután kivájtuk a magházát felkockázzuk és beletesszük egy lábosba. A narancsot megpucoljuk, majd éles késsel kihártyázzuk. A narancs húsát és levét hoz...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA kimagozott meggyet összekeverjük a cukorral, és a tartósítóval. 24 órán át állni hagyjuk, másnap leszűrjük, és a meggylevet üvegekbe öntjük . A meggyhúst üvegekbe rakjuk, kevés...
Elkészítési idő: 24 Nehézség: Közepes