menu

Családireceptkönyv.hu

BA Paradicsomlé


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Egész, ép paradicsom.

Elkészítés:


Megtisztított, érett paradicsom csumáját kivágjuk, összedaraboljuk. 5-6 percig főzzük, ledaráljuk vagy passzírozzuk.
Ezt a kész levet már nem szükséges újra felfőzni,
Üvegekbe töltjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


95 fokon 30 percig automatázzuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Virsli sült burgonyában - OK
Virsli sült burgonyában - OK

1. A burgonyákat meghámozzuk és egészben, erősen sós vízben majdnem puhára főzzük. 2. Közben a virslit meghámozzuk és félbevágjuk, ily módon 8 virsli darabot kapunk. 3. A b...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Andrea
Szárnyas gulyásleves burgonyagombóccal
Szárnyas gulyásleves burgonyagombóccal

A csirkemellet kockázzuk fel ízlés szerint, majd kevés olajon fehéredésig pirítsuk. Adjuk hozzá a kockázott gyökérzöldségeket, és ezeket is pirítsuk kb. 4-5 percig, majd ízesítsük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar fenyőrügy szirup
fenyőrügy szirup

Tavasszal, lehetőleg olyan helyen, ahol nincs gépkocsi forgalom, a fenyők hegyén lévő friss hajtásokat kell leszedni(ezüst-luc-fekete erdei fenyő, vigyázat, a tiszafa mérgező, azt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tojást tett a reszelt krumplihoz. Ennél finomabbat m
Tojást tett a reszelt krumplihoz. Ennél finomabbat m

reszeljük egy tálba a krumplit, és keverjük el előbb a tojással, majd a száraz hozzávalókkal, és a legvégén a vajat is adjuk hozzá. Addig kavarjuk, amíg egységes masszát kapunk....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk