menu

Családireceptkönyv.hu

Franciska féle felöntőlé


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 rész 10 %-os ecet
3 rész víz
üvegenként: 2 csapott ek cukor
1 tk só

+ Babérlevél, szemes bors, köménymag, koriander, mustármag, kapor, torma

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Sárika
Kovászos káposzta
Kovászos káposzta

Az üveg aljára kapor, arra gyalult káposzta, és belevágva kb. 6 gerezd fokhagyma. Forró sós vizet öntök rá. Tetejére kaprot és kenyeret teszek. FONTOS, hogy a kenyeret egy nap utá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Nyers céklasaláta recept
Nyers céklasaláta recept

Meghámozzuk a megmosott céklát. Az alma héját is lehámozzuk (ha vékony héjú alma, nem kell meghámozni). A reszelő durva fokozatán lereszeljük az almát, és a céklát is. Elkész...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Jolánka
Gogosari la otet, fara fierbere
Gogosari la otet, fara fierbere

Spalam gogosarii, le scoatem cotoarele si ii taiem fasii.Punem gogosarii intr-un vas si adaugam zaharul, otetul, sarea si boabele de piper. Nu le fierbem ca la reteta clasica, se a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bogi
Marinált fokhagyma
Marinált fokhagyma

A fokhagymafejeket alaposan megtisztítjuk, megmossuk, szorosan beletesszük az előkészített, sterilizált üvegekbe, leöntjük forró vízzel, lefedjük fedővel, egy éjszakára így hagyjuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk