- 1 db kockára vágott cékla,
- 2-3 db alma,
- 1 nagy tejföl,
- 1 nagy majonéz,
- 1 ek mustár,
- cukor, bors
A céklát felkockázzuk és megfőzzük, közben elkészítjük az öntetet, és lereszeljük az almát, összevegyítjük, és egy órát hűtjük, hogy az ízek összeérjenek.
A sajtokat egész apró (3-4 mm) kockára vágjuk. Az almát jól megmossuk, magházát kiemeljük. Ízlés szerint meghámozható. Én most nem tettem. A gyümölcshúst felkockázzuk. Egy tálká...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű1 tasak MAGGI Fortélyok tésztára Bolognai spagetti alap 1 darab citrom 1 mokkáskanál porcukor 2 darab babérlevél 4 dl víz 40 dkg csiperkegomba 1 fej vöröshagyma 3 evőkanál o...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű• A tojásokat a tejföllel, a liszttel, a petrezselyemmel, ételízesítővel, borssal habosra keverjük. • Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, olajjal megkenjük. Beleöntjük a mass...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A diót hideg vízben néhány órát áztatom, majd lecsepegtetem, esetleg száraz serpenyőben szárítom, kicsit pirítom. 2. Az almát és a céklát megtisztítom (az almát nem hámozom),...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű